Cornelissen wint TVM Award voor positieve bijdrage imago logistieke sector

Cornelissen Transport is op zaterdag 1 oktober 2022 beloond voor haar sprekende en inspirerende arbeidsmarktcampagnes van afgelopen jaar. Zowel de sector en daarmee het publiek als een jury hebben Cornelissen in strijd met de andere genomineerden Simon Loos en Oegema uitgeroepen tot winnaar van de TVM Award - Prestatie in de sector.


“En de TVM Award Prestatie in de sector 2022 gaat naar: Cornelissen!“ Met deze woorden verloste Menno Mekes van STL het publiek en de genomineerden aanwezig tijdens de TVM Awards op TT Circuit in Assen van de spanning. Mekes vertelde dat de keuze is gevallen op Cornelissen vanwege “de beste bijdrage aan het chauffeurstekort en het imago van de sector”.


Familiebedrijf Cornelissen is enorm trots op deze Award en de prestatie van hun eigen mensen. De logistiek verdient het om ook met mooie verhalen in een positief daglicht gesteld te worden. De aankomende jaren gaan duurzame innovatie, diversiteit, technologie en betrouwbare logistieke ketens een grote rol spelen in het succes van onze klanten en medewerkers.


Mark van der Drift - CEO van Cornelissen Groep reageert met passie op de uitverkiezing door TVM en vooral het publiek:
“Dit is een erkenning voor al onze mensen. Onze campagnes worden gemaakt door onze mensen, maar vooral ook vóór onze mensen. Wij vinden het als bedrijf belangrijk dat ze gezien worden voor de belangrijke rol die ze hebben en de verantwoordelijkheid die ze dragen. Zij houden vitale ketens in beweging. Deze mensen zorgen ervoor dat dagelijks de koelkasten in Nederland gevuld zijn, verzorgings- en gezondheidsproducten bij mensen thuiskomen. Onze mensen doen werk met echte betekenis.”


Met de campagnes en deze erkenning uit de sector transport zet Cornelissen tevens de deuren nog verder open voor nieuwe mensen die ook in het vooruitstrevende bedrijf geloven en samen met Cornelissen de verantwoordelijkheid wil dragen en echt impact willen maken. #TeamCornelissen is er voor iedereen.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
30