Van Mossel breidt activiteiten uit

Stern (voorheen Auto Palace) in Emmen en Hoogenveen draagt per 1 juli aanstaande haar officiële Hyundai dealerschap over aan Van Mossel Automotive Groep. Vanaf deze datum zijn alle klanten van harte welkom bij Van Mossel in Emmen.

Het Van Mossel Hyundai-cluster telt reeds drie vestigingen, te weten in Groningen, Heerenveen en Leeuwarden. De Hyundai vestiging in Hoogenveen zal niet verder worden gecontinueerd, alle activiteiten worden gecentraliseerd in Emmen. Van Mossel heeft een kavel gekocht aan de Nijbracht in Emmen, waar een splinternieuwe vestiging gerealiseerd zal worden. Medio 2023 zal de verwachte opening plaatsvinden. Tot die tijd zal Van Mossel Hyundai haar activiteiten ontplooien in een gedeelte van het pand van Opel dealer Ambergen te Emmen aan de Phileas Foggstraat 33. “Met de toevoeging van de vestiging in Emmen kunnen wij nu heel Noordoost-Nederland bedienen met het merk Hyundai. Wij zijn daarom ook zeer verheugd met deze uitbreiding en het door Hyundai Motors Nederland in ons gestelde vertrouwen”, aldus Bas Huijzer, Divisiedirecteur Van Mossel Automotive Groep.

Eric Berkhof, CEO Van Mossel Automotive Groep: “Naast deze mooie uitbreiding opent Van Mossel in de nieuwe vestiging tevens een nieuw Van Mossel Mega Occasion Centrum. Landelijk bedienen we de klant dan met in totaal zeven (Mega) Occasion Centra. We verwelkomen de Hyundai klanten met open armen bij de tijdelijke vestiging in Emmen en vertrouwen erop dat zij hun weg ernaartoe snel kunnen vinden. Uiteraard kijken wij uit naar de nieuwbouw en spreken we nu alvast uit dat dit een bezoek meer dan waard zal zijn.”

Over Van Mossel Automotive Groep

De Van Mossel Automotive Groep is in bijna 75 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt ruim 300 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat, Škoda, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Vans & Trucks, Smart, Fuso, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki en Isuzu. Verder exploiteert zij zeven (Mega) Occasion vestigingen en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadeherstelbedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een wagenpark van circa 102.000 voertuigen en behorend tot de top van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, Van Mossel Privélease, DirectLease, Westlease en J&T Autolease. Met 4.800 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa €4 miljard op jaarbasis.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0