Zaterdag 18 juni 2022: 12e Truckfestival Burdaard

Vrijdag middag/avond zullen de eerste vrachtwagens binnen komen rijden op het festivalterrein te Burdaard. V.a. 19.00 uur zal in de feesttent DJ Dicky, tot 22.30 u. gezellige muziek voor ons draaien,
Natuurlijk bent u als bezoeker dan ook hartelijk welkom, entree, zoals gewoonlijk is GRATIS.
.
Zaterdag 18 juni 2022 staat het evenemententerrein in Burdaard weer vol met glimmende vrachtwagens, oldtimers vrachtwagens, telescoopkranen, marktkramen.
Veel kinderattracties zoals, Mini mini kraan draaien, luchtkussens, trapskelterbaan pony cycling, tatoo’s, smink ook is het mogelijk om op een echte kraan, eendjes (houten)uit het water te vissen,.

Deze dag zal beginnen met een toertocht van alle deelnemende vrachtwagens, start v.a. 9.00 uur. De route staat aangegeven op onze website en facebook. H & S Verkeersservice uit Joure zal het konvooi begeleiden, we verwachten de vrachtwagens weer terug om 12.00 uur.

Vanaf 10.00 u. beginnen de kinder de andere attracries zoals het bezichtigen radiografisch bestuurde modellen schaal 1:6 en 1:8, ∞ zelf rijden met een truck van WAGENAAR HALLUM. ∞ zelf met een echte 60 tons telescoopkraan, van kraanbedrijf Kielstra Heerenveen, een hijsje doen, ook kun je proberen met een echte graafkraan te werken, natuurlijk dit allemaal onder toezicht van erkende instructeurs van ATO BEDRIJFSTRAININGEN. ∞ De Chauffeurs Vereniging Friesland komt om op verschillende manieren u de gevaren in het verkeer te laten zien ∞ Ook de truckdealers van DAF, VOLVO, SCANIA, RENAULT, IVECO EN M.A.N. zullen hun nieuwste modellen showen ∞
Miniatuur auto’s te koop en meestal zelf verbouwde modelvrachtwagens te bezichtigen ∞ De responsebles young drivers komen met een simulator die het rijden onder invloed van alcohol en drugs nabootst.

V.a. 14 juni t/m 18 juni, 24 uur LIVE uitzending van Truckradio Burdaard ook tijdens het konvooi en intervieuws van deelnemers, bezoekers, artiesten zoals, sponsors en natuurlijk véél muziek..∞ ’s middags v.a. 14.30 u. tot 18.30 u. live optreden van Lytse Hille.

Dit jaar ook weer helikoptervluchten boven Burdaard e.o.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
71