Stier doodt medewerker slachtbedrijf in Tilburg

Een medewerker van een slachtbedrijf in Tilburg is vrijdagochtend overleden nadat hij werd aangevallen door een stier. Dat meldt de politie.

De eerste melding van het ongeval kwam om half zeven vrijdagochtend. Een ambulance kwam te hulp en ook een traumahelikopter werd tevergeefs opgeroepen. De politie geeft verder geen informatie over het ongeval, het onderzoek ligt in handen van de Arbeidsinspectie.

Een woordvoerder van de Arbeidsinspectie geeft aan dat de man waarschijnlijk is aangevallen tijdens het laden en lossen van de dieren. Ze geeft verder geen informatie omdat het onderzoek nog moet plaatsvinden. Ook over het lot van de stier kan ze geen mededelingen doen.

Reacties

+2
de jonge
Triest, zeer veel sterkte voor de betrokkenen
+1
garriet vant pad
Hier vanochtend de veehandelaar op de dam die zij dat het de chauffeur was die gister bij hem geladen had. Veel sterkte voor de nabestaanden.
Grasbaal
@garriet vant pad Stieren blijven hufters:

Quote:
Een woordvoerder van de Arbeidsinspectie geeft aan dat de man waarschijnlijk is aangevallen tijdens het laden en lossen van de dieren. Ze geeft verder geen informatie omdat het onderzoek nog moet plaatsvinden. Ook over het lot van de stier kan ze geen mededelingen doen. omroepbrabant.nl/nieuws/4100212/…
+1
cs-agrar
Tis meestal andersom..
bio boer
Las het op fb daar vonden veel mensen het prachtig en zeiden eigen schuld als ze lief waren tegen de stier zou die dat nooit doen
Frans1
@bio boer heb het ook gelezen. Het erge is, ze denken het nog echt ook
bio boer
@Frans1 mensen denken aan die lieve kinder teken films
+5
Porky
@bio boer en het ergerlijke hieraan is dat we door zulks denkende figuren worden geregeerd en bezig zijn heel Nederland naar de donder te helpen .
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
4.331