Transport Compleet Hardenberg maakt zich op voor weerzien met de sector

HARDENBERG – De vakbeurs Transport Compleet strijkt op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 juni 2022 weer neer in Evenementenhal Hardenberg. De laatste editie van Transport Compleet in Hardenberg was in 2019 en moest vervolgens meerdere keren verplaatst worden door corona. “Eindelijk kan Transport Compleet in Hardenberg weer doorgaan. Het belooft een mooi en groots weerzien te worden na de editie in Gorinchem in september 2021. We kijken ernaar uit om iedereen weer te zien”, zegt Malou Peters van beursorganisator Easyfairs Nederland.

Al meer dan 20 jaar is Transport Compleet de plaats waar de transportbranche samenkomt: van nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassis-delen tot aan regionale aanbieders van onder andere accu’s en track & trace software. Met nog ruim een maand te gaan is het deelnemersveld van Transport Compleet al rijkelijk gevuld. Grote bekende namen zoals Iveco, Krohne, Michelin, Webtrailer, Wijlhuizen, Eurol, Fuso Trucks en Euromaster zijn weer aanwezig. Daarnaast zijn op het buitenterrein diverse demoplekken ingericht voor en door exposanten.

Binnenkort maakt de beursorganisatie eveneens een nieuw activiteitenprogramma bekend vol met live demonstraties. Hier wordt momenteel de laatste hand aan gelegd. De openingstijden van Transport Compleet op 14, 15 en 16 juni 2022 zijn van 14.00 tot 22.00 uur. Parkeren bij Evenementenhal Hardenberg is gratis.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
46