TRP Hemel bekroond tot Global TRP Store of The Year

PACCAR Parts heeft TRP Hemel in Hemel Hempstead uit het Verenigd Koninkrijk uitgeroepen tot de ‘2021 Global TRP Store of the Year’. TRP is PACCAR Parts' exclusieve wereldwijde merk van universele onderdelen voor alle merken trucks, trailers en bussen. Het TRP-netwerk omvat 248 vestigingen in 39 landen over de hele wereld.

“TRP Hemels toewijding om het merk en de activiteiten van TRP te laten groeien, wordt geïllustreerd doordat het behalve hoogwaardige TRP-producten ook een uitstekende klantenservice biedt”, zegt Dick Leek, PACCAR Parts general manager Europe.

Maximale voertuigbeschikbaarheid
TRP Hemel is gevestigd ten noorden van Londen in een druk logistiek centrum. De vestiging is bekroond vanwege de buitengewoon grote aandacht voor training van de medewerkers het altijd op voorraad hebben van de juiste onderdelen. Bovendien wordt er gebruikgemaakt het PACCAR Parts eCommerce-systeem, dat bijdraagt aan een optimale beschikbaarheid van onderdelen en een uitstekende klantenservice. De werkplaats van TRP Hemel telt 10 servicestraten om de inzetbaarheid van alle merken trucks, trailers, bussen en lichte bedrijfsvoertuigen te maximaliseren.

Enorme eer
“Deze award is een enorme eer voor TRP Hemel en een prachtige erkenning van onze hardwerkende en toegewijde medewerkers”, stelt Peter Gibbons, directeur aftersales van de HTC Group. “Wij zijn er trots op dat wij onze klanten uitstekende kwaliteit en toegevoegde waarde kunnen bieden.”

Beste producten
HTC Group opende TRP Hemel in april 2013. Het was de eerste Britse TRP store. De vestiging biedt het volledige aanbod TRP-producten. Voor het ontwikkelen van de beste producten werkt het nauw samen met DAF in het Verenigd Koninkrijk.

Toewijding aan de klant
“PACCAR Parts waardeert haar relatie met de HTC Group en de toewijding van TRP Hemel om klant maximale voertuigbeschikbaarheid te bieden”, aldus Laura Bloch, PACCAR Parts general manager en PACCAR vice-president. “TRP stores bieden klanten over de hele wereld diensten met toegevoegde waarde, waaronder een uitstekende beschikbaarheid van een breed assortiment onderdelen, online verkoop, bezorgdiensten en loyaliteitsprogramma’s.”

Bijlages

(klik om te vergroten)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
26