Nabuurs bouwt aan de toekomst en krijgt een nieuw hoofdkantoor in Haps

De kogel is door de kerk. In 2023 krijgt Nabuurs een nieuw, duurzaam hoofdkantoor op bedrijventerrein Laarakker aan de A73 bij Cuijk en Haps. De vergunningen zijn rond en in 2022 start men met de bouw van het toekomstbestendige pand.

Het nieuwe hoofdkantoor biedt ruimte om te groeien. Het pand heeft 30.000 m2 opslag en maar liefst 800 m2 kantoorruimte. Het hoofdkantoor wordt voorzien van moderne werkplekken met state-of-the-art ICT en heeft o.a. vergaderzalen die zijn voorzien van de modernste audiovisuele hulpmiddelen. Daarnaast is het volledige pand ingericht op het faciliteren van ontmoetingen. Ook het opleidingscentrum is nieuw. Hier wil Nabuurs het delen van kennis en het samenwerken aan projecten nóg meer centraal stellen. Dat alles gebeurt in een milieuvriendelijke omgeving.


Enthousiast over de toekomst
Het nieuwe hoofdkantoor wordt gebouwd volgens het BREEAM-NL Nieuwbouw 2020 keurmerk. BREAAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method en is het eerste duurzaamheidskeurmerk voor ‘gebouwde omgevingen’ ter wereld. Dat past goed bij het bedrijventerrein Laarakker waar men in 2022 start met bouwen. Gelegen aan de A73 biedt Laarakker ruimte aan ambitieuze bedrijven met een focus op duurzaamheid. Het bedrijventerrein maakt dan ook gebruik van innovatieve en milieuvriendelijke concepten op het gebied van water en energie, waardoor het gebruik van aardgas sterk wordt gereduceerd.


Volledig klimaatneutraal

Dat vormt een perfecte match voor de ambities van Nabuurs. Het nieuwe pand zit namelijk bomvol duurzame techniek. Zonnepanelen, ledverlichting en 29 laadpalen voor elektrische auto’s zijn slechts enkele factoren die zorgen voor een klimaat neutrale werkplek. Daarnaast maakt het nieuwe hoofdkantoor uitsluitend gebruik van elektrische klimaatinstallaties en warmtepompen. Dat zorgt voor een pand dat geen gebruik gaat maken van gas of andere fossiele brandstoffen.


Reactie Ard Nabuurs: “Groeien in ambitie, ruimte en warmte!”

‘’Nabuurs heeft duidelijke groeiambities en wil te allen tijde een fijne, warme plek zijn voor mensen om te werken. Wij zijn dan ook erg blij met de ontwikkeling van een nieuw ultramodern hoofdkantoor dat is gekoppeld aan een nieuw warehouse van 30.000 m2. En dat in het dorp waar het allemaal begon voor Nabuurs! Men heeft in het ontwerp veel aandacht besteed aan de kwaliteit en duurzaamheid van het gebouw zodat ons nieuwe hoofdkantoor ook voor de lokale omgeving van toegevoegde waarde is. Zo komen we samen verder, zoals we dat al 60 jaar doen’’.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0

GESPOT IN DIT TOPIC