Den Engelsen: Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2022’

Den Engelsen Bedrijfswagens mag zich een jaar lang de beste Nederlandse dealer van Volkswagen Bedrijfswagens noemen. Het bedrijf uit Eindhoven - met service vestigingen in Nijmegen, Stein en Venlo - scoorde bij de jaarlijkse verkiezing zeer hoog op alle punten die voor zakelijke klanten van belang zijn. Ook Volkswagen Bedrijfswagens-dealers Ames, Pon Dealer en Wealer vielen in de prijzen bij de uitreiking van de jaarlijkse ‘Dealer van het Jaar’ awards.

Elk jaar gaan de Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagens-dealers een onderlinge competitie aan, met topscores op het gebied van service en klanttevredenheid als inzet. Importeur Pon’s Automobielhandel beoordeelt elke dealer daarbij maandelijks op belangrijke punten als klanttevredenheid, de marktbewerking voor sales en service en de professionaliteit van marketing- en PR-activiteiten. Volkswagen Bedrijfswagens Directeur Robert Jan van den Berg daarover: “Door het competitie-element prikkelen we onze dealers op een sportieve manier om telkens weer die stap extra te zetten voor onze klanten. De competitie maakt duidelijk wie op welke punten goed scoort. Dat kan andere dealers weer inspireren om daar (nog) meer werk van te maken. Zo verbetert onze dealerorganisatie als geheel zich continu. Onze klanten zijn daarbij de grote winnaars. Mede door deze aanpak profiteren ze niet alleen van topproducten, maar ook van de beste dienstverlening.”

Den Engelsen overall-winnaar
Met topscores op alle fronten is Den Engelsen Bedrijfswagens dit jaar uitgeroepen tot beste Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van 2022. Het bedrijf - met vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Stein en Venlo - schopte het in 2020 al tot Volkswagen Bedrijfswagens Sales Dealer van het Jaar.

Directeur Michel Den Engelsen is trots op het winnen van de prestigieuze award en legt het geheim achter het succes uit: “Bij Den Engelsen richten we ons voor de volle 100% op bedrijfswagens. Iedereen bij ons is ervan doordrongen dat een bedrijfswagen gereedschap is voor ondernemers. Die ondernemers moeten op dat gereedschap kunnen vertrouwen, er moet mee gewerkt worden. Stilstand kost simpelweg geld. Wij denken mee met elke ondernemer. Zo zijn we dagelijks van 07.00-20.00 open, we hebben een eigen 24-uurs service en bovenal zijn onze mensen specialisten in snelle probleemoplossing. En wat ook belangrijk is: ons team is stabiel. Klanten komen bij ons altijd bekende gezichten tegen. Ook dat wekt vertrouwen.”

Meer Volkswagen Bedrijfswagen Dealers in de prijzen
Den Engelsen was overigens niet de enige Volkswagen Bedrijfswagens-dealer die in de prijzen viel. Door zeer goede verkoopprestaties werd Ames Bedrijfswagens uitgeroepen tot Sales Dealer van het Jaar. Pon Dealer zag zijn inspanningen op het gebied van aftersales beloond met de titel Service Dealer van het Jaar (4e jaar op rij!) en Wealer werd vanwege de focus op slimme op- en ombouwoplossingen onderscheiden als Maatwerk Dealer van het Jaar.

De volgende editie van de Dealer van het Jaar-competitie, waarvan de uitslag begin 2023 bekend wordt gemaakt, is sinds de start van dit jaar alweer in volle gang.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0