Politie grijpt harder in tegen Canadese truckers en tractors: noodtoestand om demonstratie tegen coronamaatregelen

OTTAWA - Het door protesterende truckers belegerde Ottawa heeft de noodtoestand uitgeroepen. In de binnenstad wordt na tien dagen nog altijd gedemonstreerd tegen coronamaatregelen. De burgemeester van de stad heeft het over „de meest serieuze crisis die onze stad ooit heeft gehad.” De politie gaat harder ingrijpen, en blokkeert brandstof en andere middelen die voor demonstranten bedoeld zijn.


Reacties

+6
weurding
Als ze eenmaal op plek zijn kunnen ze ze beter diesel geven anders blijven ze staan😅
+9
John k
@weurding die Trudeau is dr grootste vuiler vieze galbak die hier regeert. Canada krijgt communistische trekjes maar het grote gros heeft het niet eens in de gaten.......

Ja, ook hier: F🇨🇦ck Trudeau !

De laatste week iedere dag lokale demonstraties en lokaal met trekkers op pad maar daar zie je niks van op het nieuws. Er begint hier meer verdeeldheid tussen de mensen te komen, iets wat de linksen lijken aan te moedigen.......
+2
George
Quote Reactie van @John k:
De laatste week iedere dag lokale demonstraties en lokaal met trekkers op pad maar daar zie je niks van op het nieuws. Er begint hier meer verdeeldheid tussen de mensen te komen, iets wat de linksen lijken aan te moedigen.......

Tis overal hetzelfde....
+1
Nevergiveup
@John k Je snapt er ook niks van , dat hele test gedoe en ✅✅ heeft al gauw geen enkele nu meer , waarom wil zo'n volks vertegenwoordiger daar dan willens en wetens achter staan ?
Massey 2705
@John k ik had het niet, beter kunnen zeggen John ! Je heb helemaal gelijk.
Hier in Alberta het zelfde liedje met Kenny !!
jordi 1455
@John k Een vieze galbak is het zeker, de anderen beschuldigen van racisme, maar wel blackface dragen.
arjanvw
@John k hopelijk kunnen de truckers deze actie nog een mooi tijdje volhouden!
+2
John k
@arjanvw aflopende zaak, na 11 dagen is er minder draagkracht ( ik bedoel dat er steeds minder mensen daar ter plekke zijn) , er blijft een steeds kleiner groepje over. De politie begint vieze spelletjes te spelen nu.........
Denk nog een dag of wat en dan is het gebeurt in Ottawa. Out west staan ze wat sterker in hun schoenen.
+1
Nevergiveup
Nou , zijn er toch wel heel veel , die stropdas true zal toch wel beetje meedenken met zijn hard werkende bevolkings groep , of heef tie ook al zo'n aso air over zich
Albert Peters
@Nevergiveup over aso gesproken dat zijn volgens mij degene die daar staan misschien zien anderen dat anders ?
+2
anonymous_292
@Albert Peters Helemaal geen misschien Weet denk zeker dat de meesten het anders zien
Albert Peters
@anonymous_292 die denken dat de regels gemaakt zijn zijn om ons te plagen ipv beschermen
+5
Nevergiveup
@Albert Peters Die corona app ✅ heeft bewezen geen enkele nut , en daar mag je dan niks van zeggen ?

U kunt zo bij die dictators solliciteren
+2
Massey 2705
@Nevergiveup hier bij de grens komt een vrachtwagen chauffeur aan . Douane man zegt , jij bent die en die......!!
Blijkt de zogemaamde Corona app , op de chauffeur zijn telefoon, is al op gepikt door de computers in het grens kantoor....!! Heeft dus niets met Corona te maken , maar met government control......!

Dat gaat veel van ons te ver.....!
Maar de media hoor je er niet over......
+2
jordi 1455
@Massey 2705 In China mag je eens niet over straat zonder je telefoon en krijgen mensen een alert wanneer iemand in de buurt is met een low social credit score. Het zou mij niet verbazen dat vele politici dat hier ook willen.
+1
de jonge
@jordi 1455 dat is het hele doel en daarvoor word de corona gebruikt, het is in en in slecht waar ze mee bezig zijn...
+1
John k
@Massey 2705 social media.....een paar van m'n kids hebben snapshot dan kunnen ze onder andere van de vriendjes zien waar die zijn , dat gaat mij dus te ver......( op een farm kun je dus zien in welk gebouw en waar in dat gebouw.....das niet best...)
voor de nieuwe generatie is dit normaal want zij groeien ermee op en iedereen doet het zeggen ze dan.
+1
Pieter Buren
@John k ik heb ook snapchat, maar heb de locatie van m'n smartphone altijd uit staan.
Mijn zusjes, en dus ook anderen, kunnen op hun snapchat dan niet zien waar ik ben.
Het is natuurlijk de vraag of dat ook geldt voor de mensen die bij snapchat werken en aan de hand van de internetverbinding (ip adres) kunnen ze alsnog ongeveer weten waar ik ben.
M'n zusjes zeggen ook 'iedereen doet het'. Ze zijn 5 jaar jonger dan ik en noemen mij soms ouderwets. Ik noem het voorzichtigheid.
+2
achterhoeker2
@anonymous_292 82 % is gevaccineerd en geboosterd en houd zich redelijk aan de regels, maar het is nu wel tijd om de boel los te geven.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
2.596