CB verzorgt logistiek ANWB-kaarten, boeken en gidsen

De ANWB besteedt de opslag en distributie van kaarten, boeken en gidsen uit aan logistiek dienstverlener CB. CB start met de eerste leveringen aan de circa tachtig winkels van de ANWB in de eerste helft van februari 2022.

Via haar winkels en de website anwb.nl bereikt de ANWB een breed publiek De ANWB biedt een breed pakket aan diensten en producten in de wereld van mobiliteit, vakantie en vrije tijd, waaronder kaarten, boeken en gidsen. De levering van deze producten aan de winkels en klanten van de webwinkel verzorgt de ANWB nu vanuit het eigen magazijn in Harderwijk. Voor de productgroep kaarten, boeken en gidsen neemt CB die activiteit over.

Efficiënte supply chain
Mathijs Suidman, Directeur Media CB, is verheugd over deze ontwikkeling: ”We hebben samen met de ANWB veel tijd gestoken in de voorbereiding van deze stap. Samen maken we de supply chain voor de ANWB-winkels en -webshop efficiënter. In plaats van via een extra schakel gaan de producten nu sneller en directer naar de winkels en online klanten van de ANWB. Deze productgroep past daarbij natuurlijk naadloos bij een van onze specialisaties: boekdistributie via alle kanalen.”

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
30