Vredestein banden gehomologeerd op Liebherr wielladers

Liebherr – wereldwijd een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van bouwmachines – heeft overeenstemming bereikt met Apollo Tyres Ltd. voor de levering van Vredestein-banden voor verschillende wielladermodellen. De Vredestein Endurion en Flotation Trac banden zijn gehomologeerd voor de Liebherr compacte wielladers L 504, L 506 en L 508. De populaire Vredestein Endurion is de kampioen op harde ondergronden. Het extra sterke karkas en het robuuste loopvlak bieden maximale radiale en laterale stabiliteit en optimaal comfort. Bovendien zal de uitzonderlijk lange levensduur van de Vredestein Endurion de totale gebruikskosten aanzienlijk verlagen.
Voor Liebherr's telescopische wiellader L 509 Tele is de Vredestein Flotation Trac gehomologeerd. De Vredestein Flotation Trac is ontworpen met unieke niet-parallelle dwarse nokken die leiden tot voortdurende tractie, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. Het versterkte middengedeelte met rubber in de rijrichting zorgt voor een stabiel rijgedrag en een lange levensduur van de band. Daarnaast zorgt de robuuste hielconstructie voor een hoge mate van betrouwbaarheid wat leidt tot een optimale productiviteit.
De compacte laders van Liebherr staan bekend als veilige en betrouwbare machines in een groot aantal verschillende industrieën. Deze krachtige, veilige en veelzijdige wielladers kunnen een hele reeks verschillende materialen aan met een hoge productiviteit. Liebherr compacte wielladers worden geproduceerd in Bischofshofen, Oostenrijk, waar Liebherr's competentiecentrum voor wielladers is gevestigd.
De eerste Liebherr compacte wielladers uitgerust met Vredestein-banden, zullen naar verwachting begin kalenderjaar 2022 op de markt komen.
Gehomologeerde maten:
VREDESTEIN Endurion 340/80R18 IND 143 A8/B
VREDESTEIN Endurion 400/70R18 IND 147 A8/B
VREDESTEIN Endurion 400/70R20 IND 149 A8/B
VREDESTEIN Flotation Trac 560/45R22.5 IMP 160D

Bijlages

(klik om te vergroten)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN