Begeleiding en advies voor eigen rijders: ikbeneigenrijder.nl

Het nieuwe platform ikbeneigenrijder.nl helpt zelfstandige vrachtwagenchauffeurs en die dat willen worden aan relevante informatie. Initiatiefnemer Kleyn Trucks voorziet hiermee in een groeiende behoefte.
Met de groeiende belangstelling onder vrachtwagenchauffeurs om eigen rijder te worden, neemt ook de behoefte aan informatie en begeleiding toe. Wendy Claassen, campagne-marketeer bij Kleyn Trucks: “Het regelwerk is voor eigen rijders enorm. Het is werk waar chauffeurs meestal niet vrolijk van worden, leert onze ervaring. Het sluit zelden aan bij de motivatie, talenten en vaardigheden van de chauffeurs. Hierdoor worden zaken soms vergeten of onjuist uitgevoerd. Met goede hulp is dat te voorkomen.”
Die hulp is de nieuwe website ikbeneigenrijder.nl. Op deze site is informatie over alle administratieve en andere stappen te vinden die chauffeurs moeten zetten om aan de slag te gaan. “En dat zijn er nogal wat”, aldus Claassen. Ze verwacht dat met de geboden hulp het werkplezier toeneemt. “Het geeft gemoedsrust als je weet dat je zaken goed zijn geregeld. Als chauffeur kun je je daardoor focussen op wat je graag doet: vracht vervoeren.”

De website wordt de komende tijd fors uitgebreid. “Chauffeurs leren graag en veel van elkaar en daarom gaan we ook hun verhalen en ervaringen via ikbeneigenrijder.nl delen. Ook komen er handige tools en tips.” Ikbeneigenrijder.nl is er voorlopig alleen voor Nederlandse chauffeurs. Kleyn Trucks overweegt ook versies in andere talen.

Kleyn Trucks, gevestigd in Vuren aan de snelweg A15, is wereldwijd een van de grootste onafhankelijke handelsondernemingen op het gebied van gebruikte bedrijfsvoertuigen. Het aanbod bestaat uit een steeds wisselende voorraad van 1200 tweedehands vrachtwagens, trekkers, opleggers en aanhangwagens van alle Europese merken, bouwjaren en prijsklassen.

Bron

IkBenEigenRijder.nl - Homepagina
ikbeneigenrijder.nl

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
44