Hack bij Bakker brengt kaasdistributie in problemen

Klanten die bij Albert Heijn kaas willen kopen, hebben het de komende tijd lastig. Door leveringsproblemen bij een leverancier zijn voorverpakte kazen bij de grootgrutter niet leverbaar. Vooral klanten die online boodschappen doen worden geraakt door de storing, maar ook in de winkels kan een tekort aan kaas ontstaan, zegt een woordvoerder van de supermarkt vrijdag tegen NU.nl.

Reacties

arie.j
"Binnen het bedrijf wordt met man en macht gewerkt om weer een nieuw ordersysteem op te zetten, waarbij ook een steviger back-up wordt geïnstalleerd. Het kan echter nog wel enkele dagen duren voordat alles weer draait als vanouds.
Ben blij te lezen dat ze een nieuw ordersysteem opzetten.
Dat zal gelukkig wel niet betalen aan de hackers betekenen.
Hoe meer lonend zulke misdaad wordt hoe meer last de maatschappij er van krijgt.
foodagribusiness.nl/hack-bij-bakker-brengt-kaasdis…
Jan-T
Dit laat nu ook mooi zien hoe zwak en risico vol de verkoop lijnen zijn, waarbij de uitlevering niet lukt.
Wel de laagste prijs betalen maar niet in staat om de distributie goed te regelen.

De prijzen moeten in rap tempo omhoog hoppa gaan met die banaan.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1.882