The Fuel Company breidt netwerk uit met 700 (!) stations in Frankrijk

De route du soleil was nog nooit zo gemakkelijk bereikbaar: Op woensdag 10 februari is het netwerk van The Fuel Company flink uitgebreid. Met wel 700 nieuwe aangesloten tankstations in Frankrijk is dit de grootste uitbreiding van het netwerk tot nu toe.
Naast de bestaande 7500 aangesloten stations in heel Europa, kan men met de TFC kaart op zak tanken bij meer dan 700 nieuw aangesloten stations van E.Leclerc, waarvan er bijna 400 beschikbaar zijn voor trucks.
De stations zijn voorzien van vele comfortabele services die bijna allemaal 24/7 geopend zijn.
Ter plaatse is er uiteraard mogelijkheid om verschillende brandstoffen te tanken, in de shop een vers croissantje te kopen, of gewoon een pauze in te lassen tijdens de rit.


The Fuel Company voorziet onder andere in een eigen tankpas – de TFC card – gericht op nationale en internationale transport - en fleetbedrijven en vordert buitenlandse BTW accijnzen uit heel Europa terug.
De TFC Card is te gebruiken bij tankstations vanaf het meest westelijke puntje van Spanje tot aan de Russische haven Vladivostok tot aan de Japanse zee. Het netwerk wordt steeds uitgebreid met nieuwe stations en diensten.

Vrachtwagenchauffeurs kunnen letterlijk en figuurlijk grenzeloos rijden want TFC biedt verschillende tol oplossingen aan maar ook truckwash, truckrepair, reinigen van tanks en veilige overnachtingsplaatsen voor vrachtwagenchauffeurs behoren tot de mogelijkheden.
Van eigen rijders, middelgrote tot grote transportbedrijven met meer dan 100 vrachtwagens, TFC bedient elk formaat ondernemer.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0