NNRD beste leerbedrijf in de logistiek

Leren in de praktijk is een onmisbaar onderdeel van de opleiding voor de 500.000 mbo-studenten in ons land. Om het belang daarvan te onderstrepen heeft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de verkiezingen beste leerbedrijf en beste praktijkopleider ingesteld. Voor de sector transport en logistiek worden deze verkiezingen georganiseerd door Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). De uitslag werd gisteren bekend gemaakt: NNRD is het beste leerbedrijf en Bob Beijer is de beste praktijkopleider.


NNRD is beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2020

Een vakjury* bezocht alle genomineerden en heeft het Noord-Nederlandse bedrijf NNRD beloond met de titel Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek. De vakjury concludeerde unaniem: “NNRD excelleert op alle onderliggende beoordelingscriteria. Hiermee is het een allround hoogstaand leerbedrijf. Het opleiden van leerling-werknemers is een team-effort. De continuïteit is geborgd. De begeleiding van leerlingen is organisatorisch stevig verankerd en is niet gebonden aan de inzet van een persoon. NNRD is een bedrijf met een hele open cultuur waar de mens centraal staat. Iedereen hoort erbij.”

Bijlages

(klik om te vergroten)

Geef een passende beschrijving van deze foto!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0

GESPOT IN DIT TOPIC