Wigchers genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar

De jury van de Drentse Onderneming van het Jaar heeft in juni de namen bekend gemaakt van de ondernemingen die genomineerd zijn voor de editie van 2020. Op basis van diverse criteria zijn daarmee de 153 inzendingen teruggebracht naar tien deelnemers. En Wigchers is bij de laatste tien genomineerde bedrijven geëindigd!

Aankomende maandag vindt de halve finale plaats, waarin er keuze wordt gemaakt welke 3 genomineerden doorgaan naar de finale in november.

Tijdens deze avond zal Hedy een korte pitch geven waarmee we de jury willen overtuigen dat Wigchers één van de finalisten zou moeten zijn. Daarbij hebben we ter ondersteuning ook een filmpje opgenomen van 30 seconden. Dit was al een hele uitdaging, want wat kun je in 30 seconden allemaal wel of niet laten zien?!

De organisatie heeft besloten om deze avond uit te zenden middels een live-stream. Echter is deze live-stream niet openbaar en dien je van te voren je e-mailadres door te geven zodat je de inloggegevens kunt ontvangen. Wil je ons steunen en deze avond "bijwonen"? Stuur dan even een e-mail naar directie@wigchers.nl en wij zorgen dat je de inloggegevens per e-mail ontvangt.

De stream begint rond 19.30 uur en zal tot circa 21.00 uur duren.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Geef een passende beschrijving van deze foto!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0