De grootste camper- en caravanshowroom gaat door

De rem is eraf. Camper Caravan Wereld keert terug! De succesvolle beurs opent dit najaar voor de derde keer op rij haar deuren op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september in de Expo Assen. De grootste showroom van het noorden biedt keus uit ruim 200 campers, caravans en kampeerbenodigdheden.

Niet eerder was de vraag naar campers en caravans zo groot. De verkoopcijfers van met name campers zijn spectaculair hoog. Camper Caravan Wereld omarmt de sterk groeiende vraag naar vrijheid en veiligheid. Op ruim 15.000 m2 vloeroppervlakte in de Expo Assen combineert de beurs in drie dagen talloze mogelijkheden op het gebied van huur, koop of een upgrade. Bezoekers laten zich inspireren door de nieuwste modellen en mooiste occasions, altijd tegen scherpe prijzen.


Aangescherpte handleiding
Covid-19 drukt haar positieve stempel op de verkoop van campers, corona laat tevens haar sporen na in de evenementensector. Als gevolg heeft de organisatie Camper Caravan Wereld op een aantal punten gewijzigd en voldoet het hiermee ruim aan de RIVM-richtlijnen, alsmede het landelijke evenementenprotocol. De beurs wordt gekenmerkt door ruimere gangpaden, bezoekersregistratie met een gezondheidscheck, sterk aangescherpte hygiënemaatregelen en startblokken met vooraf ingestelde capaciteit waardoor de bezoekersstroom wordt gefaseerd.


Vroegboekkorting
Het is mogelijk om tot en met 26 augustus kaarten te kopen met vroegboekkorting. Voor een bezoek aan de beurs is het online reserveren van een tickets met een starttijd noodzakelijk.


Camper Caravan Wereld
Data: 18, 19 en 20 september 2020

Locatie: Expo Assen

Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur


Vroegboektickets: €5,-

Regulier entree: €6,50 (tot 12 jaar gratis)

Bijlages

(klik om te vergroten)

Geef een passende beschrijving van deze foto!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
37