Huurauto nu ook bereikbaar voor startende ondernemers

Er is best wat moed voor nodig om in deze tijd een onderneming te beginnen. Autoverhuurder Europcar geeft alle starters graag een steuntje in de rug. Als je net met je eigen zaak bent begonnen is een personenauto of bestelauto huren kostbaar en soms zelfs onmogelijk. Europcar StartUp maakt het voor nieuwe ondernemers makkelijk én betaalbaar.

“Het beginnen van je eigen onderneming kost veel energie, tijd en geld. We merkten elke keer uit gesprekken met nieuwe ondernemers dat ze tegen bepaalde zaken aanliepen”, zegt Juska van Roon, die het StartUp programma bij Europcar leidt. “We begrepen bijvoorbeeld dat ze niet zaten te wachten op een borgsom van soms wel 1000 euro en hun werkkapitaal liever voor andere zaken gebruiken. Dat hebben we opgelost met de mogelijkheid om een borggarantie af te sluiten. Dat kost je maximaal 18 euro per maand. Verder vinden ondernemers het prettig om op rekening te rijden. Ook dat kan met Europcar StartUp.”

Wat kost een auto huren voor startende ondernemers?
Het Europcar StartUp assortiment bestaat op dit moment uit 6 typen auto’s:

1. Toyota Aygo* - 17 euro per dag
2. Peugeot 208* - 22 euro per dag
3. Volkswagen Golf* - 27 euro per dag
4. Opel Astra Station* - 29 euro per dag
5. Volkswagen Caddy* - 22 euro per dag
6. Mercedes-Benz Vito* - 30 euro per dag

* of een gelijkwaardig model. Prijzen zijn afgerond op hele euro’s en exclusief btw.

De spelregels zijn simpel. Je kunt een zakelijke auto huren bij Europcar StartUp als je minder dan 1 jaar geleden je bedrijf hebt ingeschreven bij de KVK. Ook moet je minstens 12 maanden je rijbewijs hebben en 23 jaar of ouder zijn. De personenauto’s van Europcar StartUp zijn meestal jonger dan 9 maanden en de bestelauto’s niet ouder dan 3 à 4 jaar.

Als je een auto huurt via Europcar StartUp, huur je de eerste keer minimaal een maand aaneengesloten. Daarna kun je elke keer supermakkelijk online boeken, voor zo kort of zo lang als je wilt. Voor af en toe een zakelijke afspraak, een congres of een dag op de hei. Voorafgaand aan elke verhuring wordt de auto showroom-schoon gemaakt volgens strenge richtlijnen. Mede daarom heeft Europcar van de BOVAG een 5-sterren kwalificatie gekregen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
38

GESPOT IN DIT TOPIC