Marc Beers Directeur New Business bij Europcar Autoverhuur

Per 1 juni 2020 is Marc Beers benoemd tot Directeur New Business bij Europcar Autoverhuur. In deze functie kan hij nog meer focus leggen op het verder uitbreiden van het door hem ingezette new business beleid van de afgelopen jaren.

Chris Mudde volgt Marc Beers op als Commercieel Directeur bij Europcar Autoverhuur. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten. Hij heeft een klein jaar voor Spuigroep gewerkt aan diverse commerciële projecten. Daarvoor heeft hij diverse commerciële directiefuncties vervuld in de leasebranche en bancaire wereld.

Over Europcar
Europcar is een franchisenemer van Europcar Mobility Group en is één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Europcar heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in meer dan 140 landen. Europcar voorziet in diverse mobiliteitsbehoeften van haar klanten, zowel zakelijk als particulier.

In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk met 36 vestigingen, en een groot wagenpark met diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
34

GESPOT IN DIT TOPIC