CB, Groene Rijders en Scalabor werken samen in CO2-neutrale distributie voor Arnhem en Velp

Vanaf vandaag worden klanten van CB in Arnhem en Velp bevoorraad door Groene Rijders. Groene Rijders is een CO2-neutrale, logistiek dienstverlener voor de (binnen)stad die zorgt voor fijnmazige en klantvriendelijke bezorging van goederen. CB levert iedere dag in de vroege ochtend bij Groene Rijders in hun stads-hub bij Scalabor, net buiten het centrum van Arnhem. Groene Rijders op haar beurt zorgt voor de laatste kilometers.

Arjan de Jong, Manager Vervoer CB: ‘Wij werken steeds meer met vervoerspartners. Enerzijds om goede service te bieden zoals vroeg leveren, anderzijds om efficiënt en duurzaam te rijden. Door de samenwerking met Groene Rijders breiden we ons vervoersnetwerk verder uit. Een goed netwerk maakt ons flexibel en zorgt ervoor dat we precies dát vervoer inzetten dat op dat moment in die regio nodig is. Dat Groene Rijders CO2- en fijnstofneutraal levert, past bovendien perfect bij onze duurzame doelstellingen.’

Leefbare stad
Johan van Rietschoten, mede-eigenaar Groene Rijders: ‘Groene Rijders staat voor het verminderen van het aantal transportbewegingen in de stad door bundeling van in- en uitgaande goederenstromen. Doordat we werken met transportfietsen en elektrische voertuigen verminderen we bovendien CO2- en fijnstofuitstoot in de stad. En we zorgen voor minder congestie door (kleinere) transportmiddelen op maat. Een aanpak die CB erg aanspreekt. We zien dan ook uit naar onze samenwerking.
Ook de gemeente Arnhem is enthousiast: “Vanuit de gemeente Arnhem juichen we dit initiatief van harte toe”, laat wethouder Jan van Dellen van Economische Zaken weten. “Het feit dat in dit project lokale ondernemers de basis vormen, maakt dat wij hier graag onze medewerking en steun aan verlenen vanuit de gemeente. Want juist nu, in deze crisistijd moeten we onze lokale ondernemers zoveel mogelijk steunen.”

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0