Succesvolle herstart productie DAF fabrieken

De DAF-fabrieken in Eindhoven (Nederland), Westerlo (België) en Leyland (Verenigd Koninkrijk) hebben een succesvolle herstart gemaakt. De afgelopen vier weken zijn de fabrieken aangepast op het gebied van hygiëne en social distancing. “Ik ben trots op de creativiteit en inzet van onze medewerkers. We kunnen onze klanten weer voorzien van de beste trucks op de markt”, aldus DAF president-directeur Harry Wolters.
In DAF’s moderne fabrieken in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk zijn de vele honderden werkstations allemaal onder de loep genomen. Handelingen zijn opgesplitst, routes aangepast en werkschema’s vernieuwd. Overal wordt gezorgd dat 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden en schoonmaakmiddelen zijn ruim voorhanden. Uit voorzorg dragen de productiemedewerkers mondkapjes.
“Het gaat nu niet om het behalen van aantallen”, aldus Harry Wolters. “De veiligheid van de medewerkers van DAF en Leyland Trucks staat voorop. Daarom ligt het productievolume nog relatief laag. We schakelen pas op, als dat verantwoord is. Het voelt voor ons allemaal goed dat we weer trucks kunnen afleveren omdat transport een vitale rol speelt in het soepel laten functioneren van de maatschappij.”
Om die reden heeft DAF samen met haar uitgebreide dealernetwerk de afgelopen weken de eigen serviceverlening en onderdelenvoorziening richting haar klanten gemaximaliseerd. Zo bleven alle werkplaatsen open en was DAF’s hulpdienst 24 uur per dag bereikbaar. En dat blijft uiteraard zo. “Dienstverlening zit in ons DNA; we zullen onze klanten altijd optimaal ondersteunen”, aldus Harry Wolters. “Alle DAF-medewerkers realiseren zich als geen ander dat zonder transport alles stil staat.”

Bijlages

(klik om te vergroten)

Geef een passende beschrijving van deze foto!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0