PACCAR verlengt fabriekssluitingen tot 20 april

PACCAR Inc geeft een business-update in het kader van de recente veranderingen in de marktvraag en een verwachte daling van de wereldwijde economie als gevolg van de corona-pandemie.


De onderneming verlengt de tijdelijke productiestop van trucks en motoren in al haar fabrieken wereldwijd tot 20 april 2020 en zal op regelmatige basis toekomstige acties bekijken. Via haar onderdelendistributiecentra zal PACCAR aftermarket-ondersteuning blijven bieden aan onze klanten, die medicijnen, voedsel en essentiële infrastructurele diensten leveren aan de maatschappij.


De financiële resultaten van PACCAR over 2020 zullen beïnvloed worden door lagere productie-aantallen vanwege veranderingen in de marktvraag en de gevolgen van overheidsmaatregelen of –mandaten. Op 21 april zal de onderneming tijdens een telefoonconferentie een business-update geven en de financiële resultaten over het eerste kwartaal presenteren.


PACCAR is een financieel sterke onderneming, met een uitstekende liquiditeit en een kredietbeoordeling van A+/A1. Eind maart 2020 bedroegen de liquide middelen en effectenportefeuille $4,3 miljard. De onderneming heeft ook toegang tot een bestaande kredietlijn van $3,0 miljard.

“PACCAR’s uitstekende balans, ervaren managementteam en fantastische medewerkers zullen eraan bijdragen dat de onderneming succesvol door deze onzekere tijden zal komen”, aldus Preston Feight, Chief Executive Officer.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
59