Simacan stelt dienst gratis ter beschikking aan Nederlandse transporteurs

18 maart heeft Simacan een taskforce opgezet om in deze uitzonderlijke omstandigheden de vervoerders te helpen de supermarkten zo goed mogelijk te bevoorraden. Uitgangspunt is dat de voedselketen voor iedereen ten allen tijde goed bereikbaar moet zijn. Daarom stellen wij met onmiddellijke ingang onze basis dienstverlening GRATIS ter beschikking aan alle retail-transporteurs.

Met Simacan krijgt u een compleet realtime overzicht op de transport-operatie en kunnen uw transportplanning en support collega’s nog beter samenwerken, ook vanuit huis. Simacan wil transporteurs die het betreft deze service kosteloos aanbieden zolang de overheidsmaatregelen gelden. Wij zullen de desbetreffende transporteurs vanaf vandaag hiervoor benaderen. Tevens kunt u, via een post in de comments, contact met ons zoeken.

Met Cornelissen Transport is reeds een geavanceerde verregaande integratie aan de gang. Samen werken we aan de ontwikkeling van een verdere verdieping van de functionaliteit. Hierover zullen wij u op korte termijn verder informeren.

Premier Rutte heeft aangegeven dat we een beetje op elkaar moeten blijven letten. Wij hopen hiermee te kunnen bijdragen aan de continuïteit van de belevering van supermarkten in de samenleving.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
38