Annulering OCV lenterit zaterdag 28 maart 2020

Het corona virus is het gesprek van de dag, en vandaag is bekend gemaakt dat bij evenementen met meer dan 100 personen dit geen doorgang mag vinden.

Daar er al ruimschoots 200 mensen aangemeld zijn, meer dan 100 trucks, vallen wij ook in deze regeling, en moeten we tot onze spijt de lenterit annuleren.

Wanneer dan wel de lenterit?
Een vraag waar we geen antwoord op weten, we wachten het verloop af van de virus, en zodra we iets weten of kunnen, hoort U van ons.
In dat geval informeren wij U hoe we het doen met de bestaande aanmeldingen.

We hopen en denken dat iedereen begrip heeft voor de situatie.

We hopen ook dat alles mee mag vallen met ziekten onder ons, en degenen die het krijgen of misschien zelfs hebben, wensen we veel sterkte toe in deze moeilijke periode voor mens en bedrijf.

Namens ons en we denken ook namens alle OCV liefhebbers het beste toegewenst in de komende zorgvolle tijd.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
40