Nieuwbouw Hotel De Wigwam ligt stil: bouwverkeer stoot teveel stikstof uit

DOMBURG - De nieuwbouw van Hotel De Wigwam in Domburg loopt opnieuw vertraging op. De gebroeders Bimmel kunnen dit najaar niet starten met de sloop en nieuwbouw van het pand aan de Herenstraat. Dat komt omdat het bouwverkeer te veel stikstof uitstoot wat schadelijk is voor het natuurgebied De Manteling.

Reacties

+4
George
Ze zijn zo gek als een deur in dit land.
+3
J.v.G
@George foei bied je excuses aan aan alle deuren! Die radicale praatjes van jou!
Erik!!1979
weurding
Dat doen wigwammen, werken nog met rooksignalen
Jannus
Quote Reactie van @weurding:
rooksignalen

Vredespijpen ??
+2
diekman
Koop een aggregaat en zet hem bij de buren. Doe alles electrisch op de bouw en dan ben je goed bezig. Geen stikstofuitstoot op de bouw.😀
+2
jan w
Hebben ze in Zantvoort geen last van
casev
Er is daar in die hoek gelukkig al zo veel werkgelegenheid..... En het dan raar vinden dat die mariniers geen zin hebben om in die uithoek te gaan zitten...
+1
Detukkeroettwente
Donders mooi de hele bouw moet plat, en de bouwvakkers exporteren en afrikanen importeren !!! Wat een dom kloten volk in den haag en brussel !!!
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
1.772