Springer Nature kiest CB voor Europese distributie

Wetenschappelijke uitgeverij Springer Nature selecteert CB als distributiepartner voor Europa. Vanaf 2021 houdt CB voorraden aan voor Springer Nature en verzorgt de logistieke dienstverlener de levering aan Europese klanten, waaronder groothandelaren, boekverkopers en consumenten.

Springer Nature is nu al een gewaardeerde klant van CB's zusterbedrijf Printforce voor de productie van boeken. Door de Europese distributie uit te besteden aan CB maakt Springer Nature gebruik van de unieke mogelijkheid om bestellingen uit voorraad en via Print on demand (POD) naadloos te integreren, waardoor de levertijden en de beschikbaarheid worden verbeterd.

Ray Colon, Executive Vice President van Springer Nature, Customer Service, Fulfilment en Logistics: "CB helpt ons bij de realisatie van onze strategische langetermijndoelstellingen met een naadloze print- en distributieoplossing. Met behulp van hun geïntegreerde Print on demand service en hoogwaardige logistieke diensten willen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen".

Met de komst van Springer Nature breidt CB haar distributiediensten voor Europa uit. Hans Willem Cortenraad, Algemeen directeur CB: "Onze klanten vragen ons steeds vaker om ook buiten Nederland en België te leveren. Met ons geautomatiseerde distributiecentrum, de volledig geïntegreerde Print on demand diensten en de optimale logistieke verbindingen naar Europa zijn wij hun ideale hub voor het Europese vasteland. CB is voor Europese boekdistributie wat Schiphol is voor internationale reizigers naar Europa. Door voorraad te houden en boeken in Nederland te laten produceren, kunnen klanten als Springer Nature hun leveringsbeloftes snel waarmaken”.

CB heeft de ambitie om te groeien in de distributie en productie van wetenschappelijke boeken in een internationale markt.

Samenwerking Printforce en CB
Printforce is in Europa marktleider op het gebied van hoogwaardige on demand boekproductie. In 2018 hebben CB en Printforce hun diensten volledig geïntegreerd, waardoor klanten hun producten sneller kunnen ontvangen.

Over Springer Nature
Springer Nature ‘opent de deuren naar ontdekking’ voor onderzoekers, docenten, clinici en andere professionals. Al meer dan 175 jaar zijn de merken van Springer Nature een betrouwbare bron van kennis en de imprints, boeken, tijdschriften, platformen en technologische oplossingen van Springer Nature bereiken nog steeds miljoenen mensen, elke dag, wereldwijd.

Over CB
CB heeft 148 jaar ervaring als integrale logistieke dienstverlener. CB biedt oplossingen in de vorm van logistieke diensten, digitale distributie, e-commerce logistiek, financiële diensten en informatie- en communicatiediensten.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
47

GESPOT IN DIT TOPIC