Door Gerard de Rooy gesigneerde DAKAR 2017 trofee

Dag allen,

Vorig jaar heeft Gerard de Rooy mij zijn originele DAKAR trofee van 2017 gesponsord. Dit vanwege mijn deelname aan de Alpe d'HuZes in 2019 voor het KWF Kankerfonds.
Deze trofee zou voor een heel mooi bedrag, via onze Alpe d'HuZes teamveiling, verkocht worden. Helaas haakte de hoogste bieder af....
Dit is de reden dat ik hem nog steeds in mijn bezit heb.

Maar omdat ik dit jaar wederom deelneem aan de Alpe d'HuZes, wordt deze trofee wederom, via onze veiling, aangeboden voor het KWF.

Mocht U interesse hebben in deze trofee, kijk dan op onze velingsite waar al geboden kan worden op deze trofee. 23 Mei vindt de veiling plaats.

Mocht U geen interesse hebben in de trofee maar wel het KWF willen steunen, kijk dan op mijn actiepagina: opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/sandervanpelt/…

Dank jullie wel.

Sander

Bron

Veiling - Alpe du Best
alpedubest.nl

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Gerard zijn handtekening en trucknummer

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
289

TREFWOORDEN