BoerBurgerdialoog: Een stem voor boeren en burgers

Het debat dat nu in Nederland gevoerd wordt over de landbouw, kan veel beter. Wat we nodig hebben is geen debat, maar een gesprek, waarbij iedereen een stem heeft en gehoord wordt. Daarom organiseer ik de BoerBurgerdialoog.

De BoerBurgerdialoog gebruikt een oude vorm van democratie die er voor zorgt dat mensen elkaar gaan begrijpen en samen tot oplossingen komen. Hier kun je meer vinden over dit initiatief: boerburgerdialoog.nl

Volgende week zijn we uitgenodigd bij het ministerie van LNV om over dit idee te komen vertellen. We zouden graag aan het ministerie kunnen laten zien dat dit idee door veel boeren en burgers gesteund wordt.

Dus vindt je het een goed idee? Zet dan je naam op de lijst! boerburgerdialoog.nl/supporters.

Als je eerst wat meer wil weten, neem gerust contact op: boerburgerdialoog.nl/contact

Wij zijn niet aangesloten bij een politieke partij, of andere belangenorganisatie. Het wordt georganiseerd vanuit burgers, samen met G1000, een organisatie die gespecialiseerd is in dit soort dialogen voor gepolariseerde onderwerpen.

Alvast heel erg bedankt!
BoerBurgerdialoog

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
229