NK Veiligste Chauffeur krijgt in 2020 een vervolg

Dit jaar wordt voor het derde jaar op rij het NK Veiligste Chauffeur gehouden. De competitie gaat op 1 april van start. De grote finale vindt op zaterdag 26 september plaats op het TT Circuit in Assen. Deelname staat open voor alle Nederlandse vrachtwagenchauffeurs, die in het bezit zijn van een C- of CE-rijbewijs.

Volvo Trucks Nederland en TVM verzekeringen stonden in 2018 aan de basis van de eerste editie van het NK Veiligste Chauffeur. Sinds afgelopen jaar is het NK Veiligste Chauffeur onderdeel van de TVM Awards.

“Naast TVM verzekeringen en Volvo Trucks Nederland hebben meerdere partners uit de transportsector zich wederom aan het initiatief verbonden. Het doel is om hiermee een wezenlijke bijdrage te leveren aan meer bewustwording voor veilig rijgedrag. Bij alle weggebruikers. Tevens willen de betrokken partijen via de TVM Awards en het NK Veiligste Chauffeur een positieve impuls geven aan het imago van de gehele beroepsgroep”, licht Charles Engelaar, Director Marketing Communication Volvo Trucks Nederland toe.

Aan het NK Veiligste Chauffeur namen vorig jaar ruim duizend beroepschauffeurs deel. De winnaar van de competitie werd Martin Kolff, vrachtwagenchauffeur bij Van Waveren Transport uit Amsterdam. Met zijn overwinning verdiende hij onder andere een reis naar Brazilië, inclusief een bezoek aan de fabriek van Volvo Trucks in Curitiba.

Ook dit jaar begint de competitie van het NK Veiligste Chauffeur met een onlinefase, waarin kennis en andere relevante vaardigheden op een breed niveau worden getest. Een geselecteerde groep deelnemers wordt vervolgens uitgenodigd voor de NK-finale op 26 september, waar naast theoretische kennis ook praktijkvaardigheden worden getest.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Geef een passende beschrijving van deze foto!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
45