Dakartrucks is nu rallytrucks.nl

Jaren terug vroeg Robert Baarda out of the blue aan Alex Miedema hem te helpen met zijn nieuwe facebook-pagina Dakartrucks. Hij dacht 'wie is die man?', maar zei toch ja. Toen ze elkaar later in het echt ontmoetten bleken ze een goede klik te hebben, zowel zakelijk als vriendschappelijk, wat in een al lang durende samenwerking resulteerde. De facebook-pagina heeft inmiddels 17.000 likers, de ervaring leert dat dit na de rally's van dit jaar weer een paar duizend meer zullen zijn.

Maar ze wilden meer dan alleen een facebook-pagina. Robert schrijft nu mooie lange artikelen in zijn 'passie'-reeks en ze zijn al bij diverse teams langs geweest. Het is zonde als dat allemaal ondersneeuwt op een facebookpagina. En, eerlijk is eerlijk, het zou ook leuk zijn als we wat van het geïnvesteerde geld kunnen terugverdienen met deze toch wel dure hobby. Daarom zijn ze met Tinus Guichelaar (onder andere bekend van deze site) om tafel gaan zitten, en dat resulteerde in een nieuwe website, die nog geen week na het gesprek al online was: rallytrucks.nl

Waarom dan rallytrucks.nl in plaats van dakartrucks zult u zich wellicht afvragen? Dat is vanwege drie redenen, waarvan één er met kop en schouders boven uit steekt als hoofdreden: er zijn meer rally's met trucks dan de Dakar alleen! De Morocco Desert Challenge steekt het grote voorbeeld al aardig naar de kroon op dat gebied bijvoorbeeld, maar er ook de Africa Eco Race, Silk Way, Breslau en ga zo maar door. Deze waren altijd al net zo welkom, maar nu zijn ze ook niet meer van naam uitgesloten. Daarom: Rallytrucks.nl!

Bijlages

(klik om te vergroten)

Geef een passende beschrijving van deze foto!

Reacties

buttonfreak
Pssst: Er mist een link! (klikt eenvoudiger ;))
+1
Tinus
@buttonfreak Dank, gefikst!
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1.574

TREFWOORDEN