Serverstoring op prikkebord, tractorfan en truckfan

De afgelopen 24 uur komt het met regelmaat voor dat de server er uit klapt. Ik ben achter de oorzaak maar weet nog niet hoe het opgelost kan worden.

Reacties

+1
Skroefkelos
Geen Hacker Tinus ?
+2
Tinus
@Skroefkelos Nee dat niet gelukkig.
+6
broeker
Ddos van Tjeerd? 🤭

IT storingen altijd lastig. Naast #trotsopdeboer zou ik willen zeggen #trotsopdeITer

Succes met oplossen 👍
+2
kanniewaarzijn
Ben al blij dat het iig niet aan m'n computer ligt.
+18
Tinus
Problemen zijn opgelost. Het enige voordeel aan deze waardeloze dag is hopelijk dat de website nu sneller is dan voorheen.
kwarkje
@Tinus lijkt er wel op👍
a3vandiejen
@Tinus Altijd goed, bedankt.
+4
robbies
@Tinus Heb je @jan is hobbyboer gebeld?
+1
Tinus
@robbies Is dat de man die alles weet?
achterhoeker2
@robbies Die heet nu puntertje.
InsaneNL
@Tinus De site loopt nu zeker mooier, heb hem nog niet weer kunnen betrappen op het lange laden wat die vaak deed. Wat was het probleem nu? (note: IT student)
+2
Tinus
@InsaneNL Ergens een simpele oneindige lus. Maar qua symptomen leek het heel ergens anders aan te liggen. Voordat ik achter de oorzaak was ben ik echte de hele stack door gegaan.
InsaneNL
@Tinus ah.. ja dat zijn leuke grappen
+1
PIONIER
@Tinus idd is super snel nu.
+3
Bartlehiemboer
@Tinus Misschien kunnen er wat tips naar het kabinet? In 1 dag al heel wat problemen opgelost en het werkt ook nog goed/sneller Geen kwaaie boer te lezen
+1
paul1
Lto zit erachter, kan niet anders
😀
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
1.641