CB en Luisterhuis gaan samen

Vanaf 1 januari 2020 maakt distributieplatform Luisterhuis deel uit van CB. Luisterhuis distribueert audioboeken en CB e-books en fysieke boeken. Door Luisterhuis te integreren kunnen klanten al hun boeken straks via één platform beheren en verspreiden. Dit betekent tijdwinst en gemak voor uitgevers en retailers.

CB neemt de technologie van Luisterhuis over en zal deze integreren in de CB-systemen. Hans Willem Cortenraad, algemeen directeur CB: ‘Met Luisterhuis integreren wij een bewezen technologie waarmee we een groeimarkt kunnen bedienen. Bovendien sluiten we aan op een duidelijke behoefte van onze klanten: uitgevers vragen ons om ‘one-stop-shopping’.’

Huub van de Pol, directeur Icontact (het bedrijf dat Luisterhuis heeft ontwikkeld voor eigenaar/exploitant Luisterrijk BV): ‘De audioboekenmarkt groeit sneller dan ooit. Wij willen het platform graag laten meegroeien en dat vereist meer capaciteit dan wij zelf in huis hebben. In CB hebben we een betrouwbare partner gevonden om de groei verder vorm te geven. Door Luisterhuis te integreren met de gespecialiseerde CB-diensten kan de audioboekdienstverlening verder verbeterd worden, zonder dat het wiel opnieuw wordt uitgevonden.’

CB neemt Luisterhuis over van Luisterrijk, die het platform 9 jaar geleden in de markt heeft gezet. Softwarebedrijf Icontact zal deze technologie de komende periode blijven ondersteunen. De naam Luisterhuis blijft voorlopig bestaan.

Over Luisterhuis

Luisterrijk BV, in 2007 de eerste Nederlandse webwinkel voor digitale audioboeken, heeft in 2010 met Luisterhuis een distributieplatform geïntroduceerd dat inmiddels alle Nederlandse luisterboeken (ca 5500 titels voor ruim 200 uitgevers) distribueert naar alle bekende audioboekafnemers in binnen- en buitenland. De techniek achter dit platform is ontwikkeld door Icontact, een Haarlems softwarebedrijf dat zeer actief is in het boekenvak met applicaties op het gebied van boekenmetadata, e-books en audioboeken.

Over CB

CB heeft bijna 150 jaar ervaring als integrale logistieke dienstverlener. CB biedt oplossingen in de vorm van logistieke diensten, digitale distributie, e-commerce logistiek, financiële diensten en informatie- en communicatiediensten.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Op de Frankfurter Buchmesse bezegelen CB en Luisterhuis hun samenwerking

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0