Frank Lammers voice-over voor Discovery serie Mighty Truckers

Bij sommige mensen hoor je ‘de stem’, zonder dat ze praten. Acteur Frank Lammers is zo iemand. Sluit je ogen en denk aan zijn rol als Ferry Bouwman in de populaire Netflix serie ‘Undercover’ of zijn rol als familieman Bas in de commercials van een grote supermarktketen. Hoor je hem al? Niet voor niets won hij met zijn stem, dit jaar ook een Luisterboek Award in de categorie: ‘luisterboeken voor kinderen’. ‘Die stem’, werd door Discovery gevraagd als voice-over voor het nieuwste programma Mighty Truckers. In Mighty Truckers worden de levens gevolgd van truckers uit vier verschillende landen en hun ‘lifes on the road’. In de serie maken we kennis met vrachtwagenchauffeurs uit Polen, Italië, Duitsland en leren we ook zes Nederlandse truckers kennen. Dus vrachtwagens én de stem van Frank Lammers, goede combinatie toch? Het voelt als de perfecte match, een beetje als een broodje mét mayonaise, om in trucker-sferen te blijven. Reden genoeg om vanaf vanavond iedere donderdag om 20.30 uur naar Mighty Truckers bij Discovery kijken.


“Ik heb een blauwe maandag vrachtwagenrijles gehad en ik heb een fascinatie voor het vak en het vrije leven onderweg. Het voelde als een natuurlijke match toen Discovery mij voor het inspreken van Mighty Truckers vroeg. Ik heb na het zien van de afleveringen van Mighty Truckers nog meer bewondering gekregen voor deze helden van de weg”, aldus een enthousiaste Frank Lammers over deze nieuwe klus.


“Frank’s no-nonsense imago, zijn humor en natuurlijk die herkenbare stem waren voor ons genoeg redenen om Frank Lammers als voice-over voor Mighty Truckers te vragen”, zegt Tatiana Lagewaard, Discovery’s VP Lifestyle & Pay TV Production. Voor Discovery is Mighty Truckers een bijzondere productie, omdat het de eerste multi-lokale productie is waarin teams van Discovery Duitsland, Polen, Italië, en Nederland samen aan een serie hebben gewerkt. Lagewaard: “We zijn heel trots op deze productie. Voor ons was het dus extra belangrijk om een stem te kiezen die impact maak. Wij denken dat dit met Frank Lammers heel goed is gelukt”.

Over Mighty Truckers

In het nieuwe Discovery-programma Mighty Truckers volgen we de levens van truckers uit vier verschillende landen en hun ‘lifes on the road’. In de serie maken we kennis met truckers uit Polen, Italië, Duitsland en leren we ook zes Nederlandse truckers kennen. Mighty Truckers is een nieuwe real-life road show met zeer uiteenlopende karakters die de wereld van transport en het beroep ‘vrachtwagenchauffer’ een gezicht geven. Wie zijn deze mannen én vrouwen die er dag en nacht voor zorgen dat wij onze transporten op tijd geleverd krijgen? Wat maakt dat zij kiezen voor het bijzondere leven op de weg? In tien afleveringen geven twintig truckers antwoord op deze vragen in een ‘up close en personal’ portret van het truckerleven.


Vanavond te zien in Mighty Truckers
In de eerste aflevering van Mighty Truckers maken we kennis met vier truckers; de enthousiaste Nederlander Roy (41), de ongeduldige Henri (31) uit Duitsland, de bourgondische Italiaanse Vincenzo (57) en de stoere Poolse vrouwelijke trucker Aleksandra (26). Met hun uiteenlopende persoonlijkheden, hun liefde voor het vak, trotsheid op hun trucks en hun ‘trucking is life’ mentaliteit, maken we mee dat het stereotype trucker helemaal niet zo standaard is. We zien hoe de truckers, leven, eten, slapen en leren dat ze het truckersvak al vaak jong met de paplepel ingegoten krijgen. We zien ook dat het voor de truckers soms puzzelen is de balans tussen werk en privé goed te houden.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
353