Morgen vanaf 8 uur staat de A28 vol met tractors

Moet je morgenvroeg over de A28 naar het zuiden? Hou dan rekening met enige vertraging.Morgen vanaf 8 uur gaat ie dicht.

Reacties

jan w
Komt Sinterklaas met zijn "schone" pieten nu al naar het noorden?
cjw73
@jan w Het is hier bekend hoe dat moet ja.😉😉
verwijderd
robbies
@rienk zullen we dat maar niet doen?
Twentsch Land
Das wel gelijk heftig, anders maar eerst met een katapult en zachte rubberen knikkers 😉

@rienk
+1
rienk
@Twentsch Land zachte heelmeesters maken stinkende wonden
+2
Adaptief boeren
@rienk weet niet wie u bent, maar een aanhoudend protest is genoeg , geen onverstandig geleuter wat je toch niet durft 🙄
Pluto
Het gedrag van politie kon nog wel averechts gaan werken !. of zijn ze de boeren aan het opjutten om ze zo ver te krijgen dat ze over de schreef gaan . Over uitlokken gesproken !!.
+1
Adaptief boeren
@Pluto welnee is test jonge normale strategie om de al te bonte gasten er tussen uit te pikken, blijft iedereen normaal protesteren dan begeleiden ze alleen , degene die nu al uit zijn stekker gaat kunnen ze ook beter tegen zichzelf beschermen en ff laten afkoelen
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
3.699


TREFWOORDEN