Transport Compleet Gorinchem introduceert kennistheater en groot demobuitenterrein

De aanstaande editie van de vakbeurs Transport Compleet staat op het punt van beginnen in Evenementenhal Gorinchem. Nieuw dit jaar zijn meerdere demonstraties die op en rondom de beursvloer te bewonderen zijn. Zo is de Truck Academy aanwezig waar meerdere ROC’s samenwerken om live op de beursvloer te laten zien hoe studenten het vak leren. Verder zijn er op het buitenterrein verschillende demonstraties van trucks en trailers. Ook is hier een Nooteboom Experience plein van ruim 700m2 waar voertuigen worden gepresenteerd. Transport Compleet Gorinchem is op 3, 4 en 5 september 2019.

Primeur: kennistheater op beursvloer

Tijdens de kick-off bijeenkomst in juli werden al enkele nieuwe initiatieven gepresenteerd aan de aanwezige exposanten. Nu voegt de beursorganisatie ook de daad bij het woord. “We willen meer zijn dan alleen een beurs waar relatiebeheer centraal staat. Deze beurs moet altijd een belangrijk contactmoment zijn en blijven, maar we willen er ook een inspiratiemoment van maken. Daarom zijn er dit jaar veel meer demonstraties dan voorheen en voegen we kennisoverdracht toe aan het concept. Er is namelijk voor het eerst op Transport Compleet Gorinchem een centraal gelegen kennistheater. Bezoekers, maar ook exposanten, kunnen de sessies die hier gegeven worden gratis bijwonen”, zegt Floris Valk namens beursorganisator Easyfairs.

In het kennistheater worden op alle beursdagen (3, 4 en 5 september) sessies gehouden waarin actuele thema’s worden aangesneden. De presentaties van deze sessies liggen in handen van verschillende kennispartners: Dynniq & Rietveld, Hello Mobility, VOC, Bricklog, Nooteboom & V-Tas en SmartwayZ.nl.

Marktleiders en regionale aanbieders

Transport Compleet is één van de belangrijkste platformen in Nederland die professionals binnen de wegtransport met elkaar verbindt. Zo bieden (inter)nationale marktleiders bezoekers een kijkje in de toekomst door hun nieuwste technieken en innovaties te tonen. Anderzijds presenteren zich ook tal van regionale aanbieders met hun nieuwe producten en diensten. Tijdens deze vakbeurs kunnen bezoekers met één bezoek meer dan 215 (nieuwe) relaties en leveranciers ontmoeten.

Openingstijden Transport Compleet Gorinchem

De komende editie van Transport Compleet is op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Op deze dagen is de beurs te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur.

Uiteraard zijn wij van Kleyn ook aanwezig, kom gerust even langs bij ons op de stand. Of in Vuren, als je toch in de buurt bent.
Katy Kleyn

Bijlages

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!