Hoe kan ik een (door mij aangemaakt) bedrijf verwijderen?

Ik was uit nieuwsgierigheid aan het kijken hoe je een bedrijf aan kan maken op deze site. Dus ik heb allemaal onzin ingevuld (πŸ˜…) en toen per ongeluk op opslaan geklikt dus heb ik per ongeluk een bedrijf gemaakt maar wel met andere persoonlijke informatie van mij. Weet iemand hoe ik dit bedrijf kan verwijderenπŸ˜….

Het bedrijf dat ik per ongeluk heb aan gemaakt is loonwerkbedrijf Hollands uit Anne's kamer (πŸ˜…). Ik weet niet of dit gaat maar kunnen jullie dat misschien rapporteren zodat het (hopelijk) weggaat.
ellenh

Reacties

+4
Erik!1879
Als dat op prikkebord is dan is dat heel makkelijk. Christo en ik kunnen je genoeg tips geven om het te laten verwijderen.
+1
Twentsch Land
ellenh
Sorry haha maar ik snap het nog steeds nietπŸ˜… Ben nog niet zo bekend met deze site😬@Erik!1879
+1
wotan2
@ellenh misdraag je een paar dagen,en ligt zo weer van de site af
ellenh
Dat zal wel lukken haha maar ik kom niet op de pagina van dat 'bedrijf'πŸ˜…@wotan2
+1
Sojaboontje
@wotan2 Ja voor tips kun je dan naar @Wimsumar die kan dat goed
+1
bartjuh
Loonbedrijf Hollands uit Anna's kamer.?
ellenh
Ja hahahaπŸ˜… @bartjuh
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!