Hoe snel wordt 15.000 liter gekanteld eigeel een omelet?

Een bijzondere situatie maandagmorgen op de kruising van de Compagnie met de Oostergouw in Hoorn. Daar kantelde een vrachtwagen met...
 Duizenden liters eigeel op kruispunt na kantelen vrachtwagen (rtlnieuws.nl)

Een eitje bakken op het warme asfalt, dat gebeurde vanochtend bijna op een kruispunt in Zwaag. Een vrachtwagen met 15.000 liter eigeel kantelde waardoor een groot deel van de lading op de weg terecht kwam.

 Hoe snel wordt 15.000 liter gekanteld eigeel een omelet? (ttm.nl)

Een bijzondere situatie maandagmorgen op de kruising van de Compagnie met de Oostergouw in Hoorn. Daar kantelde een vrachtwagen met...

 15.000 liter eigeel op straten van Noord-Hollands Zwaag dorp gestroomd (nu.nl)

Door een gekantelde vrachtwagen is maandagochtend in het Noord-Hollandse dorp Zwaag (gemeente Hoorn) 15.000 liter eigeel op de straat terechtgekomen. De politie noemt het een "bijzonder gezicht".

Nieuwsgrazer

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!