MAN Venlo neemt een uiterst duurzame pand in gebruik op Tradeport West

Op 14 juni a.s. verhuist MAN Venlo met het hele team van de Celsiusweg naar een gloednieuw en uiterst duurzaam pand op Industrieterrein Tradeport West in Venlo, op de hoek van de Eindhovenseweg en de Columbusweg. Met de op- en afritten van zowel de A73 als de A67 op een steenworp afstand en een rechtstreekse verbinding met Venlo zelf, is dit een uitermate goed bereikbare locatie voor zowel klanten van trucks als van lichte bedrijfswagens.

Op het bijna 7.000 m² grote terrein is een fraai vormgegeven dealerpand gerealiseerd van circa 1.400 m2. Daarbinnen zijn 14 royale en modern geoutilleerde werkplekken gecreëerd, elf werkplekken voor trucks en drie speciale werkplekken voor lichtere bedrijfswagens. Het nieuwe pand biedt verder ruimte aan een efficiënt ingericht magazijn voor een optimale beschikbaarheid van onderdelen, een APK straat, de gebruikelijke facilitaire voorzieningen en moderne kantoorruimtes voor de service- en verkoopafdelingen en voor de administratie.

Duurzaamheid was een van de belangrijkste uitgangspunten bij het ontwerp van het nieuwe pand. Optimale isolatie en intelligente systemen zorgen voor een minimaal gebruik van energie, die bovendien voor een belangrijk deel wordt opgewekt met zonnepanelen op het dak. Deze bieden een totale capaciteit van 125 kW. Het pand heeft geen aardgasaansluiting en wordt verwarmd met behulp van warmtepompen. Verder is state-of-the-art led-verlichting geïnstalleerd, terwijl ook een intelligente koppeling tussen de verschillende systemen verspilling van energie voorkomt.

Alles is nieuw en gericht op de hoogst mogelijke efficiency en kwaliteit voor dealer en klant. Wat blijft is de drive van een dynamisch team, dat klanten in Venlo en omgeving de best mogelijke service en maatwerkadvies biedt voor aankoop en onderhoud van MAN en Volkswagen Bedrijfswagens. En uiteraard kan men ook op de nieuwe locatie terecht voor service en reparatie aan andere merken trucks en bestelwagens, aanhangwagens en opleggers.

Vanzelfsprekend is ook voorzien in de infrastructuur om elektrische bestel- en vrachtauto’s te servicen én op te laden. De eerste 100% elektrische MAN TGE Bedrijfswagens zijn immers al geleverd. Tijdens de officiële opening van het nieuwe pand, die gepland staat voor 20 en 21 september, kunnen bezoekers uitgebreid met de elektrische MAN TGE proefrijden, evenals met de rest van het omvangrijke productaanbod van MAN en Volkswagen Bedrijfswagens.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0