SAGE Publishing kiest voor warehousing en distributie CB

De Amerikaanse educatieve en wetenschappelijke uitgever SAGE gaat voorraad houden bij CB in Culemborg. Op deze manier is de uitgever verzekerd van snelle levering aan haar klanten in het vaste land van Europa, ook na de Brexit.

SAGE werkt al samen met CB’s partner Printforce voor print on demand productie van boeken. De uitgeverij legt haar 50 belangrijkste titels op voorraad bij CB zodat deze zonder douaneproblemen geleverd kunnen worden aan Europese klanten. Daarnaast zijn alle titels voor de Europese markt beschikbaar via Print on demand. Zodra er besteld wordt, produceert Printforce: een snelle en duurzame oplossing.

Alan Griffiths, manager operations bij SAGE: ‘Met CB hebben we een distributiehub in Culemborg voor onze klanten in ‘continental Europe’. Op die manier kunnen we goed omgaan met eventuele logistieke issues die de Brexit kan veroorzaken. Wij willen onze klanten de beste logistieke keuzes bieden en het partnership met CB biedt ons dat.’

Over SAGE

Sara Miller McCune richtte SAGE Publishing op in 1965. SAGE is een toonaangevende internationale leverancier van innovatieve content. SAGE publiceert meer dan 1.000 tijdschriften en meer dan 900 nieuwe boeken per jaar, in een breed scala aan vakgebieden. Daarnaast kent het bedrijf een groeiende selectie bibliotheekproducten waaronder archieven, data, casestudy's en video. SAGE heeft onder meer kantoren in Los Angeles, Londen, New Delhi, Singapore, Washington DC en Melbourne.


Over CB

CB heeft 145 jaar ervaring als integrale logistieke dienstverlener. CB biedt oplossingen in de vorm van logistieke diensten, digitale distributie, e-commerce logistiek, financiële diensten en informatie- en communicatiediensten. Met een fijnmazig distributienetwerk bedient CB de hele Nederlandse en Belgische markt in de sectoren media en healthcare. In 2017 realiseerde CB een omzet van 122 miljoen met een resultaat van 9 miljoen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
29

GESPOT IN DIT TOPIC