Auto DAGO uitgeroepen tot Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar

Bij de jaarlijkse ‘Dealer van het Jaar verkiezing’ van Volkswagen Bedrijfswagens is Auto DAGO in Doetinchem uitgeroepen tot beste Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van Nederland. Het bedrijf behaalde op alle criteria zeer hoge scores. Daarmee laat Auto DAGO zien dat het zijn veeleisende klantenkring bedient met bedrijfswagens van topklasse en met service van het hoogste niveau – op alle fronten.

De importeur van Volkswagen Bedrijfswagens beoordeelt alle Nederlandse dealers elke maand op criteria die voor klanten van groot belang zijn. Verkoopprestaties en klantentevredenheid voor zowel sales als service zijn belangrijke criteria waarop wordt gemeten. Verder spelen de marktbewerking voor zowel sales als service, de uitstekende samenwerking tussen de afdelingen sales en service en de professionaliteit van marketing- en PR-inspanningen een belangrijke rol.

DAGO de beste
Auto DAGO B.V. in Doetinchem mag zich op basis van topprestaties in 2018 de beste Volkswagen Bedrijfswagens dealer van 2019 noemen. Robert-Jan van den Berg, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens Nederland bij de uitreiking van de Dealer van het Jaar award: “DAGO heeft het afgelopen jaar vrijwel onafgebroken op kop gelegen op belangrijke punten als verkoop en klanttevredenheid. Ook op andere criteria scoorde het bedrijf zeer hoog. Zo geven klanten aan dat ze het bedrijf sterk waarderen op het gebied van maatwerkmogelijkheden. Volkswagen Bedrijfswagens heeft een uitgebreid gamma en volop mogelijkheden om een bedrijfswagen aan specifieke klantwensen aan te passen. De medewerkers van DAGO denken mee met elke klant. Maatwerk is samen met een perfecte dienstverlening in het vervolgtraject de basis voor optimale klanttevredenheid. DAGO ontvangt deze prijs in het jaar dat het bedrijf zijn 50-jarige jubileum viert. Dubbel goud dus. DAGO mag daar trots op zijn, vooral omdat de klant de vruchten plukt van deze prijs.”

Meer prijswinnende dealers
Naast DAGO vielen nog drie dealers van Volkswagen Bedrijfswagens in de prijzen: Zijm in Arnhem werd vanwege uitstekende verkoopprestaties uitgeroepen tot Sales Dealer van het Jaar, Pon Dealer in Amersfoort kreeg de Service Dealer van het Jaar award en Auto Muntstad in De Meern had de eer om de Maatwerk Dealer van het Jaar award in ontvangst te nemen. Deze prijs werd dit jaar voor de tweede keer uitgereikt.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0