In memoriam veefokkerTHEO RUYTER

Op 93 jarige leeftijd is overleden deze befaamde veefokker destijds boerend op de NUBOXHOEVE in Nibbixwoud, waar befaamde stieren gefokt werden Nuboxer de Grote,Franciscus, de volle broers Coningh enJoris (Pan 55 x Coba 105),die allebei door de Bv Internationale Vee-export Mij in Hoorn naar Zuid Afrika geexporteerd werden de topper was wel NUBOXER VERWACHTING,zoon van Blitsaerd Keimpe,die na bij JG Ruiter in Baarsdorpermeer dienst gedaan te hebben verkocht werd aan veefokker Ing.Anne Oosterbaan uit Tzummarum frl. hij werd oa de eerste Noordhollandse stier,die kampioen werd in Leeuwarden en daarna door Jurjen Terpstra geexporteerd naar Zuid Afrika,waar hij ook kampioene werd in Bloemfontein; voorbeeldkoe was zn volle zuster COBA 105,die schitterde oa op de Salon dรgriculture in Parijs.De Nuboxer veestapel werd na beeindiging verkocht aan de combinatie Fielmich/Posch.

Dit topic is ook zichtbaar op het Prikkebord

Lees meer »

fielmich

Reacties

fielmich
Typerend dat theo geboren op de beukenhoeve,waar later broer jan boerde geen zoon heeft,die t bedrijf voortzette,wat vroeger haast automatich ging ook die zaken veranderen............
PIONIER
@fielmich misschien gesext sperma van crv gebruikt
Flinstone
Wanneer is de uitvaart?
En hoeveel is er nog van de veestapel over want jij hebt toch die koeien gekocht Fielmich??
fielmich
In t nhd van vandaag advertentie;de koeien zijn niet bij elkaar gebleven.........
fielmich
Binnenkort verschijnt SA IS T KREKT over leven en werken van verdedelaar veefokker
Ing.ANNE OOSTERBAAN ,waarin uiteraard ook Nuboxer Verwachting voorkomt.
fielmich
In t bomvolle rouwcentrum in de johannespoststraat in hoorn werd vanmiddag een sfeervolle geheel door de familie zelf verzorgde dienst met woord en muziek gehouden met daarna een sfeervolle samenkomst met een hapje en een drankje
noordhollander
Zie verhaal in elseviers weekblad van gerlof leistra deze week zie:topfokker en verteller
torrarica
@noordhollander net gelezen, een bijzonder verhaal.Ik herinner me van vroeger dat je de Ruyters er altijd meteen uit kon op fokveedagen,ze hadden altijd een witte pet op.
Flinstone
@torrarica @fielmich haal je er op fokveedagen ook zo uit๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!