Reacties

+1
Wimsumar
Beste Oldtimergek:

Quote @oldtimergek:
Foto van een DAF YB 626, opgebouwd voor berging. Vond vandaag nog een foto weer in mijn archief. De Daf waar ik chauffeur op was in mijn militaire dienst. Foto van 1976/77

Soooow hee,... die is oud(!). 80-4 chauffeurZAU/hospik hier. 😉
Dat waren nog eens tijden. Autorijden met een helm op. 😎 En iedere meter registreren. 😫
oldtimergek
@Wimsumar 76-4 en chauffeur op een YB 616 en 626. Machtige tijd gehad en kolonne meerdere malen kwijt geraakt. Geen navigatie en zie maar dat je er komt.
Wimsumar
Beste Oldtimergek:

Quote Reactie van @oldtimergek:
Machtige tijd

Daar kan ik me niets bij voorstellen! Het heeft mij een kleine 14 maand (door stelselmatig oogstverlof v.r.a.-aanvragen had ik meestal een lang "vrijdag t/m maandag''-weekend 😎 ) van m'n leven gekost maar voor vele 'dpl's' was het een goede 'tuchtschool' hun over het paard getilde en/of brutale karakter te fatsoeneren.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!