Even voorstellen: Skazza

Goedemiddag ik ben Skazza, ik ben momenteel chauffeur bij de luchtmacht. Ik rijd onder andere met een Daf 95xf 430, een Volvo Fll42 260 en een Mercedes-Benz Atego 916. Op dit moment rijd bakwagen, in de toekomst ook bus en trekker.

Ik heb een grote liefde voor het vak en doe van uit deze liefde altijd mijn best om een zo'n goed mogelijke chauffeur te worden.

Mijn uiteindelijke doel is om ooit een eigen wagen te kopen en zodoende een onderneming te starten, maar deze plannen liggen nog ver in de toekomst. Ik gebruikte deze site al langer om naar mooie plaatjes te kijken en heb vandaag besloten een profiel aan te maken. Mocht je iets willen weten, houd je niet in om het te vragen.
Skazza

Reacties

Alex Miedema
Welkom! Als je er aan toe bent je eerste eigen wagen te kopen (of leasen,dat kan ook met jong gebruikt) horen we graag van je bij Kleyn Trucks 😉
Skazza
@Alex Miedema Dat zijn nog verre plannen voor mij, maar bedankt. Dikke respect trouwens voor de hoeveelheid aan fotos die jij hebt geplaatst echt bizar veel.
Alex Miedema
@Skazza ben al 21 jaar bezig, waarvan het nu 3½ jaar mijn werk is 😉
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!