Oldtimer brandweerwagen moet op Oostvoorne blijven



Originele beschrijving

Een aantal voertuigen uit voormalig oldtimermuseum ‘De Rijke’ wordt dinsdagmorgen ter veiling aangeboden. Een van die voertuigen is een voormalige brandweerwagen die gediend heeft als de eerste gemotoriseerde brandweerwagen van Oostvoorne. De brandweervereniging zou niets liever zien dan dat het museumstuk in Oostvoorne blijft.

Reacties

ansems
Brandweer Oostvoorne heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.
Pagina leuk vinden
24 november om 10:59 ·
Wij hebben geweldig nieuws.
Vanmorgen hebben wij met de hulp van Gebr. Varekamp onze eerste brandweerauto terug gehaald naar de kazerne. Vorige week vrijdag is het gelukt om “onze” brandweerauto terug te kopen op de veiling van Epic Auctions en vandaag mochten wij de auto alvast ophalen. Met een groep enthousiasten verenigingsleden en het bestuur van de net opgerichte stichting hebben wij het transport in de juiste banen geleid. We zijn onwijs trots dat deze nostalgie behouden blijft voor Oostvoorne.

(overgenomen van de FB pagina van epic-auctions)
Het is dus gelukt, volgens mij waren er ook weinig tegenboden kwestie van gunnen dus! mooi.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN