Claas Holland viert 5 jaar Jubileum met een quiz.vandaag de laatste kans.


Vandaag uw laatste kans om mee te doen aan de Quiz van Claas Holland.
de Quiz sluit om 23;00
5 jaar geleden begon ik op Facebook met een pagina over Claas en alles wat met het merk Claas te maken heeft. In het begin deelde ik voornamelijk pagina’s van andere websites, maar na verloop van tijd ging ik steeds meer over op zelfgeschreven teksten. De pagina groeide fors, kreeg steeds meer vorm en werd steeds bekender. in 2015 is de website Claasholland.nl online gekomen. In korte tijd groeide de website zo groot, dat ik het niet aan had zien komen. Op dit moment hebben al 100.000 mensen de website bezocht. Ter ere van het 5-jarig bestaan van de website is er een quiz gemaakt met 12 vragen over Claas en over Claasholland.nl
Hoe mee doen?
1. klik op 'lees meer'
2. klik op de site 'Start de Quiz'' dan openend een nieuw tabblad met de quiz.
3. succes met de quiz.

Doe mee en maak kans op een leuke prijs 😉. Vul uw gegevens volledig in, met straatnaam met huisnummer, en uw postcode met de plaats en land.
De link naar de quiz > fyrebox.com/play/competition_A9wv7GyRx/

Bron

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Claas Holland
Vandaag uw laatste kans om mee te doen aan de Quiz van Claas Holland.
de Quiz sluit om 23;00 De link naar de quiz > fyrebox.com/play/competition_A9wv7GyRx/
varken
Vermeld je de antwoorden hier straks ook?
Claas Holland
@varken jup die zijn van de week ook hier leesbaar.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0