Vrachtwagen rijdt in op file A1: vier gewonden, weg dicht

Een vrachtwagen is vanavond ingereden op een file op de A1 bij Apeldoorn. Vier mensen raakten gewond, de weg is voorlopig dicht.
Op de weg richting het oosten was een file ontstaan vanwege werkzaamheden. Een vrachtwagen gevuld met groente en fruit had dat te laat door en reed op een aantal auto's in.
Volgens de ANWB zijn vijf auto's geraakt. Ooggetuigen melden aan Omroep Gelderland dat zeker twee auto's door de klap over de kop zijn geslagen. Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen zijn van de slachtoffers.
De snelweg zal nog uren dicht zijn zodat de brokstukken opgeruimd kunnen worden. Ook doet de politie onderzoek. De ANWB verwacht dat de weg tegen een uur of twee vannacht weer opengaat. De brandweer en Rijkswaterstaat delen water uit aan gestrande reizigers.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0