In memoriam MARIUS van WILLIGEN Vuren Gld 1939-2017

Op 30 april 2017 is na verval van krachten en gezondheidsproblemen bovengenoemde houder van o.a. twee eendekooien in Vuren en Enspijk, waarbij hij zelf woonde, ingeslapen, meesterjager, boer en ondernemer; de jachtpartijen in Vuren waren veelbesproken zo ook de tableaux na afloop daarvan!
Marius verstond als geen ander de kunst de positieve kanten van mensen met hen te delen op allerlei gebied; zelf was ik een tiental jaren eerst voor de gebroeders van Willigen werkzaam; helaas stierf broer Alewijn op jonge leeftijd; en bouwden we de handelszaak in fok- en gebruiksvee, embryo's en diepvriessperma im- en export op;ook agrarisch onroerend goed en produktierechten behoorden tot het arsenaal !
De zaak wordt voortgezet door zoon ERIC van Willigen, die zelf WILTRAC al oprichtte!
Ook de import en handel in topexterieurkoeien met als exponent Bridon Astro Jet
dochter LADY MARY EX 93, o.a. Kampioene op de Nationale Rundvee Manifestatie en veel suksessen in oa Hoornaar en de Steeg........internationale beroemdheden waren o.a. Modistin et v PS Sheik uit stal Nierman; Bettina Ex v SWD Valiant,
moeder van fokstier Belt, vaarzenkampioene FABULA AB89 v SWD Valiant,
DEBBY ex 93, v Country later van Oosterink Velp en vele anderen...........
Ook de ontvangst en verzorging van medewerkers en gasten liet in Vuren onder toezicht van mevrouw van Willigen niets te wensen over het was er goed toeven!

Kars Fielmich

zie ook Tire Haut WBE Tielerwaard west speciale uitgave.2007 nr 7

Reacties

noordhollander
Een van de slogans toen was voor betere koeien als de buren naar" VAN WILLIGEN IN VUREN"
noordhollander
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0