Bugs Truckfan

Truckfan is een prachtige website. Ik maak er dan ook graag gebruik van om mijn foto's te uploaden. Als tevreden gebruiker deel ik graag ook de dingen waar ik tegen aan loop als ik truckfan gebruik. Daarmee bedoel ik functionaliteiten die niet juist werken. Door deze zaken door te geven kunnen we truckfan optimaal laten functioneren.

Reacties

Hans Kramer
Op dit moment is het merk MAN weg.. Bij uploaden kan ik het type meegeven, maar het merk is niet meer zichtbaar in het totaaloverzicht van de Database. foto's zijn daarmee niet vindbaar
Alex Miedema
Ik zie het merk wel? (maar kan zijn dat @Tinus het in de tussentijd al lang en breed op heeft gelost natuurlijk)
truckfan.nl/pictures/merk/…

Wat wel verwarrend is, is dat zowel M.A.N. als MAN als merk aanwezig zijn. Dat komt door de samenvoeging van de databases van de diverse sites. In de tijd dat het bedrijf tractoren bouwde was de naam M.A.N., maar een paar jaar nadat ze met de tractorenbouw zijn gestopt hebben ze ook de punten uit de naam laten vallen. Het is dus beide correct, maar wel verwarrend.
Hans Kramer
@Alex Miedema Ik weet niet welek browser je gebruikt, maar ik zie via Chrome de types niet meer terug. Ook niet bij M.A.N.
De gisteren geüploade foto is geschaard onder het merk 'geen'.
Klein puntje van aandacht voor @Tinus
Alex Miedema
@Hans Kramer voor zowel mezelf als Katy Chrome, maar op verschillende laptops. Gisteren pakte hij van Katy ook niet alles op eerlijk gezegd, maar de types wel en alles werd gewoon geplaatst.
Alex Miedema
@Hans Kramer bij het verplaatsen van de foto zag ik overigens waarom het systeem het type niet op heeft gepikt. Je hebt MAN TGS 2st gen ingevuld, bij MAN TGS 2nd gen had hij hem wel gepakt. Maar je kreeg dus geen drop down menu voor het goede type begrijp ik?
Hans Kramer
@Alex Miedema Nou, ik heb het drop down menu wel gebruikt... Dus dat is een beetje raar...
Hans Kramer
@Alex Miedema en als ik nu nogmaals naar overzicht ga, dan naar MAN, dan krijg ik een overzicht van M.A.N. waar 32 foto's in zouden staan... ???
Hallo k loop er af entoe tegen aan als ik fotos upoad zonder omschtuiving in de opbouw dan blijft de pagina laden maar worden ze wel gepost maar ik heb er dan geen bevesteging van
vriendelijke groet eric steenhuis truckspot drachten
Hans Kramer
@truckspot-drachten Heb je al een andere browser geprobeerd? Ik merk dat de pagina het best werkt via Chrome of Firefox. Lijkt me dan meer een verbindingsfout in de webbrowser, in plaats van een bug in de website.
varken
Bedrijven pagina op hoofdpagina
Hans Kramer
Er worden de laatste tijd veel foto's geüpload die in de categorie 'geen' vallen. Dit lijkt op een bug tijdens het uploaden. Foto's blijven lang in de 'Upload'-stand, worden wel geplaatst, met de juiste beschrijving, maar komen niet onder het merk op de site. Vervelend dat deze foto's niet direct in de juiste categorie vallen, daardoor wordt de database onbetrouwbaar. En we willen natuurlijk allemaal een goed opgebouwde database realiseren!
@Tinus Zijn er mogelijkheden om de fout te herstellen? In hoeverre werkt de mogelijkheid om de foto te 'verplaatsen' naar het juiste type? Dat laatste vraag ik omdat ik merk dat als ik een voorstel voor verplaatsing doe, ik niet zie of dit ook daadwerkelijk gebeurd.
buttonfreak
@Hans Kramer Ik had ook al "geklaagd" dat ik geen notificaties meer krijg van verplaatsingen.

Als er beschrijving "geen" is - ik had het ook al gehad - dan is het omdat er geen merk uit de dropdown is geselecteerd. Stel je voor je wilt een Volkswagen LT uploaden dan moet je - als ik het goed heb - VW als merknaam ingeven. Gebruik je Volkswagen komt er geen foutmelding, maar plaatst ie het onder geen. Ik denk dus dat de uploadfunctie zou moeten stoppen als er geen "geldig" merk is ingegeven en ook de ongeldige waarde in bijvoorbeeld rood zou moeten weergeven. Helemaal ideaal is als er ook nog een tip bij die rode tekst zou staan.
arjan-dijkers
Hallo

ik kan geen foto,s uploaden op het moment zowel met chrome en edge. @Tinus @Alex Miedema
Alex Miedema
@arjan-dijkers hier precies zo. 😞
buttonfreak
@arjan-dijkers Internet Explorer werkt wel, dus @Tinus hoeft dat niet te controleren
arjan-dijkers
Hij doet het weer op chrome
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0