Western Star 6900, foto van Johndeeretje

Western Star 6900

Johndeeretje
Foto's uit Australië die ik gekregen heb.

Reacties

Alex Miedema
Heel gaaf!
Alex Miedema
@Johndeeretje Wat is het verschil tussen de 4900 en 6900?
Johndeeretje
@Alex Miedema
De 4900-serie, de meest voorkomende Western Star model, is een multi-use vrachtwagen / trekker die is gericht op een verscheidenheid van industrieën. De truck kan worden gebouwd als trekker met koppelschotel, chassis voor een bodybuilder om outfit, of een verlaagd-model cabine (Low Max) voor auto vervoeren.

De 6900-serie, is het grootste model ontworpen voor houtkap, mijnbouw, gebruik in de Australische Road Trains , als een zware kraanwagen of andere soortgelijke toepassingen

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
11
WEERGAVES
370
BATTLES
MEER FOTO'S