Mercedes-Benz Actros MP2, foto van JD6930

Mercedes-Benz Actros MP2

JD6930
Foto van een Mercedes-Benz Actros, opgebouwd met gesloten opbouw van Simon Loos.

Deze vrachtwagens stonden op hun beurt te wachten bij het volledig leegruimen van onze AH in Hilvarenbeek op 17 september 2011 ivm een 2 1/2 weken durende sluiting/grondige interne verbouwing waarbij onderandere de muur tussen oud en nieuwbouw gesloopt werdt en een compleet nieuwe AH/Gall & Gall winkel/magazijn binnen de muren van het pand opgebouwd werdt.

Waarom zoveel vrachtwagens voor twee toen slechts kleine dorpswinkels?

Heel de winkel moest in slechts enkele uren leeg zijn, er mocht geen schap/plafondplaat/lamp etc. meer in staan. Begrijpelijk is dus ook dat het voltallige personeel bestaande uit circa 100 man sterk aanwezig was om de schappen/kantoor/kantine etc. leeg te halen waarna enkele honderden bouwvakkers de rest vant pand leeg haalden en vervolgens vliegensvlug verbouwde/opknapte.

Reacties

Alex Miedema
Ik heb dit object verplaatst van Mercedes-Benz Actros (Gesloten opbouw) naar Mercedes-Benz Actros MP2 (Gesloten opbouw)
Benny Gutwyz
@JD6930 is de winkel nu beter?
JD6930
@Benny Gutwyz

Ja, anderhalf keer zo groot, veel groter assortiment, veel ruimer, veel lichter, eerst wast beetje een donker hok met enkel voor aan enkele ramen. En tja, zo zijn der nog wel meer voordelen.

De oude winkel viel de laatste weken nog net niet van binnen uit elkaar. Maar het ene na het andere apparaat werd afgekeurd op o.a. de verse vleeswaren/kaas afdeling.
Benny Gutwyz
@JD6930 heb je de andere trucks ook op de foto gezet?
JD6930
@Benny Gutwyz

Enkele, 1 meer denk. Heb niet van die achter de voorste op deze foto staan, maar wel een van een die voor de winkel stond.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
1
WEERGAVES
19
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO